Zanger Rens ft. DJ Gerrit - Cafe de Costa “De kroeg van mij maar ook van jou” / Hier aan de Playa!



Extra Informatie

U kent het wel, mensen die vanaf hun geboorte al dromen van een carrière in de muziek en entertainmentbusiness. Van die figuren die maar één enkel doel willen bereiken: een showbizzleven als zanger op het podium. Zo ging het dus bij Zanger Rens juist even niet!

Zijn muziekcarrière begon pas enkele jaren geleden. In een donkere karaoke bar beklom (toen nog Rens) enigszins gedwongen het podium. Lichtelijk beschonken zong hij het nummer over een brief en een vlieger van een bekende zanger welke in zijn verleden in vergelijkbare conditie op de bühne stond. En... het sloeg aan! Mensen raakte ontroerd, het applaus duurde lang en zijn naam werd in één adem genoemd met Frank Sinatra en Lee Towers. Deze overweldigende reacties zorgde ervoor dat Rens besloot zijn gouden keel niet meer voor zichzelf en de badkamer te houden, maar het te geven aan het grote publiek, Zanger Rens was geboren!

Zanger Rens is als barman net als DJ Gerrit al jaren een vast gezicht van café Costa. Steeds vaker kwam het voor dat hij een nummer zong op de bar terwijl DJ Gerrit hevig aan de knoppen draaide om de geluidsapparatuur heel te houden. Tegenwoordig wordt er zelfs vanuit het publiek gevraagd of en wanneer er nog een optreden van Zanger Rens plaatsvindt. Een samenwerking tussen de twee muzikale horecatoppers kon daarom ook niet langer meer uitblijven met deze fantastische single tot gevolg.

Een single met een dubbele A kant. Track 1 “Cafe de Costa, de kroeg van mij maar ook van jou!” is een ode aan het gezelligste feest café van Nederland. Het nummer beschrijft een stapavond in café Costa met daarin alle facetten die horen bij de kroeg. Track 2 “Hier aan de playa!” Is een zomerse klapper, die je even terugbrengt naar die zomerse vakantiebestemmingen. Nog nooit was het zo makkelijk om in zomerse-vakantie- sferen te komen. Draai de hits van Zanger Rens en DJ Gerrit en je bent er!


VideoClip

Terug naar het archief